
ماهی سالمون
ماهی سالمون، ماهی بسیار خوشمزهای است. این ماهی مزهای خاص و لذیذ دارد که با مزهی بسیاری از ماهیهای چرب دیگر متفاوت است. دوست دارید از این ماهی بیشتر بدانید؟
ماهی سالمون یکی از بهترین منابع اسیدهای چرب امگا۳ است که موجب کاهش التهاب، پایین آمدن فشارخون و کاهش عوامل خطر ابتلا به بیماری میشوند. همچنین سرشار از پروتئین باکیفیت است. پروتئین نیز مانند چربیهای امگا۳، مادهای مغذی و ضروری است که باید از رژیم غذایی دریافت شود. ماهی سالمون منبع فوقالعادهای از ویتامینهای گروه B است که برای تولید انرژی، کنترل التهاب و حفاظت از قلب و سلامت مغز لازم هستند.
مصرف منظم ماهی سالمون به جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی کمک میکند. این مسئله تا حد زیادی بهدلیل توانایی گوشت سالمون در افزایش اسیدهای چرب امگا۳ در خون است.
در رستوران بلامونیکا غذاهای خوشمزهای با ماهی سالمون، تهیه میشود که سالمون گریل، سالمون لمون و بشقاب دریایی نمونههایی از این غذاها هستند.